The Rising Oil Trade in Den Haag

Den Haag is een van de belangrijkste steden in Nederland, de regeringszetel van het land en een van de economisch meest ontwikkelde steden van het land. De stad, gelegen aan de westkust van Nederland, heeft de afgelopen jaren een enorme bevolkingsgroei gekend. In het heden wonen meer dan 1 miljoen mensen in de stad, waardoor het net de op twee na grootste nederzetting van Nederland wordt. Den Haag is zo belangrijk omdat de meeste buitenlandse ambassades zich in de stad bevinden en andere internationale organisaties hun hoofdkantoor in de stad hebben gebouwd, waaronder het Internationaal Strafhof.

De economie van Den Haag heeft zich geconcentreerd op de dienstensector en veel professionals wonen in de stad vanwege het hoge uitbetalingspercentage. Diplomaten en ambtenaren vormen het hoogste percentage banen in de stad, en de grootste werkgevers zijn overheidsdiensten. De stad dient ook als het hoofdkwartier voor verschillende particuliere bedrijven zoals de Royal Dutch Shell. Siemens, AT & T, T-Mobile en Huawei, allemaal techbedrijven, noemen ook Den Haag als hun thuis. Honderden andere bedrijven hebben besloten om hun hoofdkantoor in Den Haag te bouwen, vanwege het economische belang van de stad.

Een andere sector die de stad heeft ontwikkeld, is de toeristische sector. Als de op een na grootste toeristische bestemming in Nederland biedt de stad veel hotels en restaurants aan het publiek. 1,2 miljoen toeristen bezochten Den Haag in 2012 en deze statistieken zullen naar verwachting elk jaar toenemen. Chauffeurs uit heel Europa nemen ook hun voertuigen mee naar Den Haag, omdat de stad een uitgebreid wegennet heeft dat de stad verbindt met andere grote Europese nederzettingen. De meeste mensen in Nederland zouden ervoor kiezen hun fietsen te gebruiken, want het land is een van de weinige landen op de planeet die belang hecht aan fietsen. De overheid creĆ«erde fietspaden door het hele land om fietsers tegemoet te komen. Naarmate het land echter bevolkt raakt, hebben auto’s ook hun belang aangetoond.

Mensen in Nederland hebben een auto nodig, vooral als ze buiten Den Haag of een grote stad wonen. Het vervoer in Den Haag is uitstekend, maar om door een stad te rijden die nog 10 kilometer verderop ligt, moet een auto worden gebruikt om doorheen te navigeren. Dientengevolge heeft een oliehandel den haag zich in een sneller tempo ontwikkeld. Als het hoofdkwartier van de Koninklijke Nederlandse Shell heeft Den Haag zijn belang gevestigd in de wereldwijde oliehandel. Veel voertuigeigenaren in Nederland profiteren van de olie die afkomstig is uit het Midden-Oosten en andere delen van de wereld die naar de grote havens worden getransporteerd.

De regering oefent hun macht en invloed uit om de oliehandel van het land te verbeteren. Ze verwachten dat meer mensen in Nederland zullen overstappen op autorijden, maar ze gaan ook de negatieve effecten op het milieu tegen door hybride en elektrische auto’s te promoten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *